Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Малките джентълмени: Как да облечем момче за официален повод

  Изборът на облекло за официален повод за момче може да бъде както вълнуващо, така и предизвикателно.  Искате вашият малък джентълмен да из...

 


Изборът на облекло за официален повод за момче може да бъде както вълнуващо, така и предизвикателно.  Искате вашият малък джентълмен да изглежда стилно и уверено, но без да се чувства прекалено сковано.  Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете перфектния тоалет:


1. Поводът:


Първата стъпка е да определите какъв е поводът.  Сватба ли е, кръщене, официална вечеря или просто по-изискана семейна среща?  Видът на облеклото ще зависи от нивото на формалност на събитието.


2. Костюм или риза и панталон:


За по-официални поводи, като сватба или кръщене, костюмът е класически избор.  Можете да избирате между елегантен черен или син костюм, или по-смел вариант в кафяво или бордо.  За по-неформални поводи, риза и панталон са чудесна алтернатива.  Изберете риза с вратовръзка или папийонка, за да добавите нотка на класа.


3. Панталони:


Панталоните трябва да са добре изгладени и с подходяща дължина.  Избягвайте твърде къси или твърде дълги панталони.  За по-малки момчета, гащеризонът може да е по-удобен вариант.


4. Ризи:


Изберете риза, която е добре изгладена и пасва добре на момчето.  За по-официални поводи, бяла риза е класически избор.  За по-неформални поводи, можете да изберете риза в друг цвят или с шарка.


5. Връзки и папионки:


Връзките и папионките добавят нотка на елегантност към облеклото.  Изберете връзка или папийонка, която съчетава цветовете на ризата и костюма.


6. Обувки:


Обувките трябва да са чисти и лъскави.  За по-официални поводи, черни кожени обувки са класически избор.  За по-неформални поводи, мокасини или кецове могат да бъдат подходящи.


7. Аксесоари:


Няколко аксесоара могат да добавят нотка на чар към облеклото.  Например, можете да добавите жилетка, вратовръзка или папийонка, или шапка.


8. Не забравяйте комфорта:


Най-важното е момчето да се чувства комфортно в облеклото си.  Избягвайте дрехи, които са твърде тесни или неудобни.  Нека момчето се движи свободно и да се забавлява на събитието!


С тези съвети можете да изберете перфектния официален тоалет за вашето момче.  Не забравяйте, че най-важното е той да се чувства уверено и стилно.

Детски официални дрехи за момчета можете да откриете онлайн, както и в традиционни магазини!

No comments