Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

8 готини идеи за подарък за дъщеря ви за Нова година

 Какво да подарите на дъщеря на 1-3 години за Нова година На тази възраст детето ще бъде доволно от всичко, особено ако играчката е ярка и с...

 Какво да подарите на дъщеря на 1-3 години за Нова година

На тази възраст детето ще бъде доволно от всичко, особено ако играчката е ярка и силна. Но ако искате подаръкът не само да вземе бебето за няколко часа, но и да се възползва от периода на активно изследване на света, тогава трябва да изберете разумно.


1. Дървени занимателни играчки - сортери



Въпреки факта, че сортерът може да изглежда като банален подарък, неговата полезност не трябва да се подценява. Играчката перфектно развива двигателните умения, учи да манипулира предмети и помага за изграждането на прости логически връзки. Освен това можете да изберете не обикновен куб с дупки с различни форми, а нещо наистина оригинално. Например дървена сортировъчна пирамида или къща, чиито врати ще се отворят, ако поставите подходяща фигурка на приказен герой в дупката.


2. Играчки за дърпане и бутане

За да не се отегчи детето да се учи да ходи, дайте играчка за бутане или дърпане на връв. Сладкият еднорог ще кима с глава и ще звъни на звънеца по насърчителен начин, докато върви. Ако дъщерята просто прави първите си стъпки, изборът може да бъде спрян на носилка. Такава играчка ще осигури допълнителна подкрепа и ще забавлява момичето, когато реши да си вземе почивка.

3. Детска книжка

Както знаете, книгата е най-добрият подарък и правилото работи дори при деца. Разбира се, на такава крехка възраст все още е твърде рано да запознаете дъщеря си с шедьоврите на световната литература, но една приказка на страници от мека тъкан със сигурност ще я зарадва. Музикалната книжка със светлинни ефекти ще се хареса и на детето. Е, родителите, които искат да отгледат полиглот, могат да изберат книга-играчка за изучаване на английски език.



Какво да подарите на дъщеря на 4-5 години за Нова година

В предучилищна възраст децата се интересуват буквално от всичко: дизайн, рисуване и ролеви игри. От една страна, това опростява избора, но от друга страна, може да бъде трудно да сортирате стоки, пълни с ярки цветове и красиви имена. За да не сбъркате, дайте предпочитание на нещо универсално или се съсредоточете върху вкусовете на дъщеря си.

1. Комплект за рисуване



Между активните игри децата обичат да рисуват. Пространството за въображение, когато търсите подарък за този вид творчество, е просто огромно: можете да намерите комплекти за рисуване с печати, шаблони, бои с пръсти или тебешир и куп други оригинални идеи.

2. Кукла с аксесоари


Дъщерята ще се радва да намери нова приятелка под елхата. С него можете да играете на дъщери-майки, да посетите салон за красота и да готвите вкусни ястия. А какво точно ще правят приятелките зависи от това с какъв комплект аксесоари ще изберете кукла.

3. Интерактивна играчка



Много деца биха искали да получат домашен любимец като подарък за Нова година. Но домашният любимец е не само забавление, но и отговорност, която интерактивната играчка ще помогне на детето да научи. Дъщерята ще се радва да се грижи за реалистично пухкаво кученце и да го научи на забавни трикове. Вместо обичайните кучета и котки, можете да изберете нещо екзотично, като лама, коала и дори очарователно интерактивно чудовище.

Какво да подарите на дъщеря на 6-9 години за Нова година


Учениците имат много малко време за игра. Освен това на тази възраст децата стават по-усърдни и започват да овладяват тихи видове свободно време, а много от тях имат първото си хоби.

1. Комплект за творчество

Тъкане на орнаменти от гумени ленти, създаване на красиви мозаечни картини, ръкоделие - независимо какъв вид творчество обича дъщеря ви, можете да я зарадвате, като поставите голям комплект под коледната елха, който ще й осигури много вълнуващи вечери.


2. Настолна игра


Такъв подарък ще помогне да забавлявате приятели, които са се отбили да посетят, и ще направи семейните вечери много по-забавни. Това може да бъде настолна игра за сръчност, изобретателност или ерудиция - всичко зависи от това, което дъщерята най-много обича да показва.

Е, получихте предложения за подарък на дъщеря до от 0 до 10 години

За финал Ви представяме няколко идеи и за по-големи дъщери, на над 10 години!

Колекционерска играчка с любимия герой


Ако рафтът в стаята на дъщеря ви е облицован с фигурки с герои от анимационни филми или комикси, тогава определено няма да сгрешите, като й подарите любимия си герой. Точно преди да купите, внимателно проучете колекцията, за да се застраховате от повторение.

Спортни принадлежности

Друг универсален вариант е подарък за активно забавление. В зависимост от предпочитанията на дъщерята можете да изберете колело, ролкови кънки или електрически скутери, които са много популярни сред тийнейджърите.



Нов смартфон

Чисто нов модерен смартфон е съкровената мечта на всеки тийнейджър. Но дори ако средствата позволяват, едно дете все още не трябва да купува топ модел. Ще бъде достатъчно да изберете опция в средния ценови сегмент с добра производителност и камера.

Дрешки

Суичърът е незаменим елемент в тийнейджърския гардероб. Можете да го комбинирате с дънки, спортни панталони и поли. Ако искате дъщеря ви точно да оцени подаръка, изберете обемни модели в модерен овърсайз стил.

Статията е подготвена от:





No comments