Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Модерни Дамски Пуловери за сезон Зима 2022/2023 г.

Модните тенденции се променят през годините, правейки отдавна забравени дрехи отново актуални. Дамският пуловер е дрехата, която всяка жен...


Модните тенденции се променят през годините, правейки отдавна забравени дрехи отново актуални. Дамският пуловер е дрехата, която всяка жена има в градероба си. Практичен и непретенциозен пуловерът се комбинира с почти всички дрехи, с които разполагате и е невъзможно да си представим зимата без да включим пуловера в различни модерни комбинации.

В настоящата статия ще се опитаме да ви представим най-актуалните модели дамски пуловери, които ще подчертаят вашия стил и индивидуалност.

Дългите плетени дамскипуловери, които се носят върху тениска, в съчетание с дънки, са особено търсени. Ако искате да привлечете вниманието и да подчертаете предимствата на своята фигура, можете да изберете пуловери със свободна кройка и дълги ръкави, комбинирани с панталони или дънки с права кройка. Високите дами могат да носят изрязани пуловери в комбинация с миди поли или бричове.

Ако желаете да направите впечатление с нетрадиционен и екстравагантен пуловер можете да изберете модел без или с къси ръкави, с волани или пеплум, както и с асиметрични рамене или отворен гръб. За всяко събитие можете да изберете перфектният дамски пуловер с оригинален дизайн, който ще ви помогне да покажете отношението си към модните тенденции и чувство за стил. Сред огромното разнообразие от стилове и модели пуловери има уникални екземпляри, които ви позволяват да се съсредоточите върху достойнствата на външния си вид, да подчертаете своята индивидуалност и естествена красота. Например, дамите от всички възрасти са впечатлени от пуловери с прилеп ръкави, които имат магически свойства да коригират ефективно силуета.

Друг модел, който никога не излиза от мода, е финият трикотажен пуловер, който впечатлява младежката аудитория, а и по-възрастните жени. Този модел пуловер придава ексцентричност на образа и подчертава красотата на женските извивки. Не по-малко популярен е плътният зимен пуловер с гладка текстура, който перфектно се комбинира с елементи от всякакъв стил. В зависимост от предназначението на тоалета можете да избирате между модели с определен формат – дълги или къси пуловери, с ръкави до китката или с дълъг ръкав, с качулка или шал-яка, със или без джобове.

За младите момичета са по-подходящи дамски пуловери с тесни дълги ръкави, които визуално удължават фигурата и придават естественост на външния вид.

Как да съчетавате плетените пуловери?

Можете да комбинирате плетените пуловери с дрехи с различна структура и плътност. Можете спокойно да използвате вълнени панталони и дънкови поли, както и панталони на базата на памук и полиестер.

За да създадете елегантен образ, можете да комбинирате плетен пуловер с рюшове или волани с дълга пола.

За важни срещи можете да обличате тънък плетен пуловер под бизнес костюм, а за спортни събития можете да носите плътен плетен пуловер с цип с качулка в комбинация с клинове или спортни панталони.

Момичетата с малки гърди могат да заложат на пуловери с волани, които придават обем на бюста и сексуалност на външния вид. Долната част може да бъде плътно прилепнала или свободна, в зависимост от размера на бедрата и размера на талията. Елементите на ансамбъла трябва да се комбинират като се вземат предвид възрастта и индивидуалните характеристики. За възрастни жени е подходящ черен удължен пуловер, в съчетание с прави панталони или пола до пода. Стройните млади момичета ще изглеждат много добре в къс плетен пуловер с дълбоко деколте и гипюрен гръб, комбиниран с дънки.

Каква е модерната цветова гама при плетените пуловери?

Най-често срещаните нюанси са следните: бяло, черно, сиво, синьо, кафяво. Те са в прекрасна хармония с голям брой дрехи и винаги са актуални. Черното перфектно удължава фигурата, ефективно подчертава тена на кожата и чертите на лицето. Сивият цвят при плетените пуловери е отлична алтернатива на черното, но е хубаво да заложите на по-светлите му нюанси. В колекциите на известни дизайнери са представени много модели плетени пуловери с разнообразни рисунки и щампи – традиционни скандинавски мотиви с коледна и новогодишна тематика, щампи с животни, стилна геометрия, лога на марки и дори цели сюжети.

Пуловерите, които съчетават различни материи – от гладки и релефни тъкани, гладки плетки и ажурни елементи са много предпочитани. Комбинацията от два или повече нюанса в цветовата гама също остава актуална. Ако искате приятно да вдъхновите другите и себе си, обърнете внимание на моделите плетени пуловери с обемни плетеници и други видове декорация.

Кои са модерните аксесоари в комбинация с плетени пуловери?

Зимните плетени пуловери се съчетават успешно с кецове, боти или ботуши на платформа  и са незаменими за активните момичета, които винаги са в движение. Можете да изберете универсални аксесоари за ежедневието, ярки и интересни, които да се съчетават с повечето ви зимни дрехи. Преди всичко това са топли кашмирени шалове, които ви позволяват да подчертаете стила си. При вълнените шалове неутралните и класически цветове и геометрични щампи могат да се използват с почти всяко облекло.

Гривни, ръчни часовници, колиета и кожени колани ще се превърнат в спомагателни нотки за демонстриране на вашето въображение, основното е, те да са направени в една стилова посока, за да ги ползвате в почти всяка ситуация.

Какъвто и стил на обличане да изберете, важно е да се чувствате топло и удобно в любимите си плетени пуловери и да ги носите със самочувствие и настроение.

 

 

 

 

No comments