Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Myankova.com е български сайт за услуги в сферата на красотата и онлайн магазин

  Myankova.com е български сайт за услуги в сферата на красотата и онлайн магазин , специализиран в продажбата на висококачествени продукт...

 


Myankova.com е български сайт за услуги в сферата на красотата и онлайн магазин, специализиран в продажбата на висококачествени продукти и консумативи за миглопластика.При нас може да се възползвате  както от услугите миглопластика,  ламиниране, професионален грим,  официална прическа, перманентен грим, така и да откриете едни от най-качествените продукти за миглопластика на пазара. Също така провеждам и едни от най-качествените обучения по миглопластика както за начинаещи (Базов курс), така и Мастър класове ( за напреднали).

И така нека се представя: казвам се  Женя Мянкова и над 10 години работя в сферата на красотата.

В началото започнах като фризьор и лаш стилист,  след това изкарах професионален курс по грим и добавих гримьорски услуги за удобство на моите клиенти, но най-голям превес взе миглопластиката. Беше ми изключително любопитно да се уча, развивам и започнах да повишавам квалификацията си чрез множество курсове.  След базовите курсове посетих и много Мастър класове. Те ми помогнаха да надграждам знанията си и да се развивам в професията. Така аз успешно започнах да ги прилагам в шампионати по миглопластика:


I-во място - Estetik volume 2-3D- 3th International online championship "LOOKS FORMULA 2020"

II-ро място - Volume strong 4-6D - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

III-то място - Volume soft 2-4D - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

III-то място - Classic 1/1 - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

Best work (награда на съдиите) - Classic 1/1 - MASTER - by Judge Aymara Rangel - Lash & Brow World Cup online 2021

 I-во място - Classic eyelashes- EXPERT - Lash Global Online Championship

 I-во място - 4-6D eyelashes- EXPERT - Lash Global Online Championship
След дълга практика с клиенти и различни марки продукти аз трупах опит и знания, които да приложа в работата си. И колкото повече знаех, толкова повече исках да предложа най-доброто за моите клиенти и така след много опит и търсене на най-добрите продукти, аз преоткрих качеството в Sculptor lashes.

No comments