Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Парфюмът: Символ на класа, стил и индивидуалност

  Парфюмът е повече от просто аромат; той е израз на вашата индивидуалност, стил и класа.  Той е финалният щрих към вашия тоалет, който може...

 


Парфюмът е повече от просто аромат; той е израз на вашата индивидуалност, стил и класа.  Той е финалният щрих към вашия тоалет, който може да ви накара да се чувствате уверени, привлекателни и неустоими.  Но с толкова много марки и аромати на пазара, как да изберете правилния парфюм за вас?

В тази статия ще Ви разкрием тайни от парфюмерийната индустрия, както и ще Ви помогнем да изберете подходящи мъжки и дамски маркови парфюми - приятно четене!

1. Мъжки vs. Дамски парфюми:


Разликата между мъжките и дамските парфюми се крие в основните им нотки.  Мъжките парфюми обикновено са по-силни и по-ароматни, с нотки на кедър, сандалово дърво, пачули и цитрусови плодове.  Дамските парфюми са по-нежни и женствени, с нотки на цветя, плодове, ванилия и мускус.


2. Определете вашия стил:


Какъв е вашият стил?  Силни и независими?  Романтични и нежни?  Или елегантни и изискани?  Изберете парфюм, който отразява вашата личност и стил.


3. Изпробвайте различни аромати:


Не се страхувайте да експериментирате!  Посетете магазин за парфюми и изпробвайте различни аромати.  Напръскайте аромата върху кожата си и го оставете да се развие няколко минути, преди да го оцените.


4. Обърнете внимание на трайността:


Някои парфюми са по-трайни от други.  Ако искате парфюмът ви да остане върху вас през целия ден, изберете EDP (Eau de Parfum) или EDT (Eau de Toilette) с по-висока концентрация на ароматични масла.


5. Помислете за повода:


Има ли парфюм, който ви кара да се чувствате уверени в офиса?  Или по-лек аромат, идеален за лятна разходка?  Изберете парфюм, който е подходящ за повода.


6. Не забравяйте за бюджетa:


Парфюмите могат да варират в цената от бюджетни до луксозни.  Определете си бюджет и потърсете парфюм, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.


7. Не се страхувайте да потърсите помощ:


Ако се чувствате объркани, не се страхувайте да потърсите помощ от консултант в магазин за парфюми.  Те могат да ви помогнат да изберете парфюм, който е подходящ за вас.


Парфюмът е мощен инструмент, който може да ви помогне да се чувствате уверени, привлекателни и неустоими.  Изберете правилния парфюм за вас и ще оставите траен отпечатък.

No comments