Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Значението на натуралната козметика за кожата на децата

  Кожата на най-малките притежава висок праг на чувствителност. В подбора на правилните продукти за подхранване на детската кожа е важно да ...

 

Кожата на най-малките притежава висок праг на чувствителност. В подбора на правилните продукти за подхранване на детската кожа е важно да се включи козметика с натурално чист състав.

Българската козметична линия Бебо предлага продукти с естествени съставки, базирани на Невен. Те предоставят висококачествена пълноценна грижа за кожата на малките съкровища.

Защо е важно да използвате натурални козметични продукти?

Деликатна грижа за чувствителната детска кожа

Козметичната линия на Бебо разработва продукти, които са изцяло пригодени за доставяне на нежна и пълноценна грижа за най-малките. В състава на козметиката има изцяло естествени природни съставки.

Отличителната черта на натуралните продукти за кожа е, че не включват химически и агресивни съставки. Поради тази причина, те доставят благоприятна и щадяща грижа за чувствителната детска кожа. Продуктите на Бебо имат свойството да подхранват в дълбочина, да запазват влагата в кожата и да я предпазват от характерните заболявания на кожата на децата.



Високо ниво на безопасност

Натуралната козметика за кожата превъзхожда останалите видове продукти по своето високо ниво на безопасност. Бебо предлага козметична линия продукти, която е изготвена по специални иновативни формули. В нея е заложено използването на изцяло натурални съставки и растителни екстракти за пълноценна грижа.

В състава на продуктите няма алергени, парабени или изкуствени аромати. Козметиката на Бебо образува здрав защитен слой върху кожата, като предпазва от кожни раздразнения, болести или навлизането на вредни бактерии. Освен това, натуралната козметика има предимството да съдържа естествени pH регулатори и да доставя естествена хидратация за кожата по всяко време.

Комплексна иновативна грижа

Продуктите за кожа с природен състав извличат най-ценните свойства от растения и билки. Те предлагат на кожата витамини и минерали, които изпълняват няколко ценни функции в едно. Козметичната линия на Бебо спомага за силната хидратация на кожата на най-малките и предпазването й от изсушаване.

Продуктите на марката доставят и пълноценна защита – за навън, против слънце, против комари и насекоми или алергии. Козметиката на марката подхранва още в дълбочина, предпазва от развитието на алергични реакции и същевременно се бори за предотвратяването на раздразнения или възпаления.



Да обобщим с няколко думи:

Мисията на Бебо – натурални, естествено! Продукти, които да доставят иновативна естествена грижа, без да оказват на кожата неблагоприятни странични ефекти.

Бебо е екосъобразна марка с амбицията да доставя висококачествена щадяща грижа за чувствителната кожа на малките съкровища. Продуктите от линията доставят комплексна грижа - хидратация, подхранване и защитата за малчуганите.