Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

5 причини да изберем Оптики Vision Express

Зрението е основен приоритет, за който следва да полагаме необходимите грижи и внимание. За качеството на нашето зрение най-важният елем...


Зрението е основен приоритет, за който следва да полагаме необходимите грижи и внимание.

За качеството на нашето зрение най-важният елемент са аксесоарите за защита или естетика.

За да си доставим висококачествена грижа за нашите очи, то е важно да подбираме аксесоарите, които използваме.

Оптики Vision Express се отличават със своите иновативни и качествени продукти, които доставят здраве и красота на едно място. Ето и 5 причини, поради които си струва да изберете Vision Express в грижата за вашето зрение:



Богата гама продукти

Една от основните причини, поради които да изберете оптика за вашето зрение, е опцията за избор. За да намерите подходящия чифт очила според вашия стил, потребности или възможности, то е важно да имате разнообразни алтернативи.

Vision Express се грижи за това, да доставя богата гама от продукти, които са пригодени според предпочитанията на всеки клиент. В портфолиото на оптиката има различни видове очила – слънчеви и диоптрични, с разнообразни форми, рамки и стъкла. Vision Express предлага още продукти за очно здраве като контактни лещи и разтвори.

Иновативни световни марки

Друга причина да изберете Vision Express е това, че оптичните центрове подбират продуктите за своите клиенти. Оптиките се придържат към последните иновации в света на очното здраве и естетика, заради което предлагат само доказани световни имена.

В портфолиото на оптичния център Vision Express клиентите могат да се снабдят с иновативни и модерни слънчеви и диоптрични очила на марки като Guess, BOSS, Vogue, Polaroid и др.

Персонализирана професионална грижа

Оптики Vision Express се отличават по своите персонализирани услуги, с които доставят на клиентите си цялостно удоволствие от пазаруването. В оптичните центрове потребителите имат възможността да запазят персонализиран профилактичен преглед.

Специалистите на Vision Express се грижат за цялостното обслужване на клиентите – очен преглед и професионални насоки за подбор на най-подходящия чифт очила. В оптиките клиентите могат да получат специализиран преглед, с който да си осигурят най-добрата грижа за зрението.

Съотношение между цена и качество

Едно от основните преимущества на оптични центрове Vision Express е, че паралелно с динамичното си развитие, те се придържат стриктно към принципа за предлагане на достъпен ценови диапазон. Мисията на оптики Vision Express е да доставят на потребителите разумни цени, без да правят компромис с качеството на продуктите.

Vision Express предлагат богата гама продукти, които спазват съотношението между качество и оптимални цени. С тази своя философия, марката оптики съумява да удовлетвори потребностите на разнородни потребителски групи.

Функционални решения за бизнеса

Още едно ключово предимство на оптики Vision Express е тяхната иновативност по отношение на бизнес индустрията. В оптичните центрове се предлагат преференциални оферти и отстъпки според лоялността на клиентите. Vision Express стимулира потребителите да се превърнат от посетители в редовни клиенти, които да получават персонализиран подход и най-добрите оферти.

Оптичните центрове предлагат колективни поръчки на бизнеси, с които да се достигне до оптимизация на фирмения разход. В зависимост от броя служители, Vision Express подготвя специализирани цени, които да намалят стойността на поръчката. В допълнение, оптиките предлагат добавена стойност като гаранции към поръчките, оферти за лоялни клиенти и др.



Да обобщим с няколко думи:

Грижата за здравето и естетиката на зрението е приоритет в нашата рутина, за който следва да се отнасяме с нужното внимание. За целта най-важният избор е на коя оптика можем да гласуваме доверие за подбора на правилните аксесоари за очите.

Vision Express се отличава като иновативна оптика, която предлага 5 основни причини за стимулиране на нашето доверие – съотношение между качество и цена, персонализиран очен преглед, богат продуктов асортимент, подбрани марки и функционалност по отношение на бизнеса.

Мисията на оптика Vision Express е да промени стандартите за очно здраве, предлагайки качество, разумни цени и иновативност, на едно място.

 

No comments