Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Интериорни панели за реновацията вкъщи или офиса - как да изберем правилните

  Промяната в интериора неизбежно предизвиква редица въпроси и предизвикателства в процеса на избор, организация и изпълнение. Причи...

 



Промяната в интериора неизбежно предизвиква редица въпроси и предизвикателства в процеса на избор, организация и изпълнение.

Причината е значимата роля на интериора – той задава атмосферата, придава уют и стил на дома или офиса.

Интериорните панели са иновативно и креативно решение в сферата на дизайна, което има потенциала да преобрази всяко пространство с минимални усилия.

Как да изберете правилните панели за своя дом или офис?

Интериорни панели от Полистирол

Този вид интериорни панели са изградени от 100% рециклируем Полистирол. Характерното за тези панели за стени е, че са изключително плътни и леки. Имат релефна текстура и не се поддават на влага.

Предимствата на тези панели са няколко: те са красиви, лесни за работа и имат издръжливост. Интериорният панел от Полистирол предполага бърз монтаж без полагането на значителни усилия. Това е подходящ вариант, ако се нуждаете от спешен ремонт в кратък период от време.

Друго предимство на този вид интериорни панели е неговата цена. Той е достъпен и спазва съотношението между качество и цена. Това го прави добър вариант за офиса, където ще получите цялостна трансформация, но същевременно няма да предприемате твърде голяма инвестиция.

Интериорни панели от дървесен материал и ПВЦ

Другият вид интериорни панели са изградени от 45% дървесни частици, 45% ПВЦ и 10% други добавки. За този вид е характерно, че те са с високо качество, материалът е доста гъвкав при монтиране, обемен е, лек е и е лесен за обработка.

Стенните панели от дърво и ПВЦ са изключително издръжливи и влагоустойчиви. Те наподобяват естествено дърво, което е значително предимство от естетическа гледна точка. Тези панели са релефни и плътни.

Заради високото качество на материала, то цената на този вид стенни панели е по-висока, отколкото при варианта от Полистирол. Това може да се сметне като по-значителна инвестиция, която е подходяща при преобразяване на интериора у дома. За домашната атмосфера е по-разумно да заложите на по-скъп, но по-качествен и издръжлив материал, който предполага дългосрочност.

Нека обобщим:

Интериорните панели са най-актуалното и оригинално предложение за преобразяване на дома или офиса.

За да изберете най-подходящия вид спрямо нуждите си, то е важно да обърнете внимание на качеството и цената.

Панелите от Полистирол са издръжливи, красиви и значително по-достъпни, затова са идеалното предложение за офиса. Стенните панели от дърво и ПВЦ са по-скъпи, но предлагат дългосрочна употреба и издръжливост.

No comments