Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мениджърски стол на супер цена - към какво да се насочим

Мениджърски стол на супер цена - към какво да се насочим При покупката на мениджърски стол за вашия офис има доста неща, за които трябва д...


Мениджърски стол на супер цена - към какво да се насочим

При покупката на мениджърски стол за вашия офис има доста неща, за които трябва да помислите. Разбира се, първостепенен по значение фактор е удобството, но добрият външен вид на тази мебел също не е за подценяване.

Хубавото в наши дни е това, че независимо какъв бюджет сте в състояние да осигурите, почти винаги офис столовете са изработени така, че да изглеждат добре. Качеството е друг въпрос, като то почти винаги струва повече.

Столът оказва влияние върху самочувствието

Без да отдаваме прекалено значение на това, няма как да пропуснем, че неподходящият офис стол може да окаже негативно влияние на вашето самочувствие.

Как бихте се чувствали пред вашите клиенти или пред подчинените ви, ако столът, на който стоите е малък, скърцащ, нисък и видимо некачествен.

Представете си само картината, при която хората сядат пред вас, а вие буквално се загубвате в стола пред тях. Това определено не е най-добрият начин да излъчвате доверие и авторитет.

Мениджърските столове не винаги са скъпи

Мениджърските столове по правило са скъпи, но не винаги или поне не ако знаете към какво точно да се насочите. Действително, в търговската мрежа се предлагат луксозни мениджърски столове от естествена или изкуствена кожа на доста високи цени.

Този тип артикули ви предлагат доста добър дизайн и освен това са лесни за адаптиране към стила на всеки офис. Има, обаче, модели, при които можете да получите както добър дизайн, така и удобство, но без да харчите прекалено.

Става дума за все по-популярните напоследък столове с мрежести облегалки, при които цена и качество се съчетават и посрещат наистина най-добре (модели от този вид мениджърски столове на добра цена можете да видите в Antares-Bg.net).

Какви са техните предимства

Този тип мениджърски столове с мрежеста облегалка се предлагат на по-добра цена в резултат от доста по-малкото количество материали, които се използват за тяхната изработка.

В същото време, те предлагат цяло едно ново ниво на ергономичност, каквото трудно можете да очаквате при други модели. Цената е в пъти по-ниска, отколкото е например при офис столовете от естествена кожа, а по отношение на удобството и качеството, те не отстъпват и на милиметър.

No comments