Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Лифтинг с конци - какво представлява

  Какво представлява козметичната процедура лифтинг с конци? Лифтингът с конци е козметична процедура, която набира доста голяма популярно...

 


Какво представлява козметичната процедура лифтинг с конци?

Лифтингът с конци е козметична процедура, която набира доста голяма популярност през последните няколко години. Тя предлага минимално инвазивна алтернатива на лифтинга на лицето, която освен това се предлага и на по-атрактивна цена.

В същото време, резултатът е сходен, а хората могат да се радват на постигнатите резултати поне няколко години. Проучвания в САЩ показват, че три години след извършване на процедурата, лицето все още е видимо подмладено.

Как действа лифтингът с конци

Повдиганията с конци стягат кожата ви, като по време на процедурата лекарят вкарва медицински конец в лицето и след това „издърпва“ кожата ви нагоре, обтягайки конеца.

Тази процедура има за цел да повдигне и извае формата на лицето по начин, който ще му помогне да възвърне своите по-младежки контури и облик. Процедурата може да се приложи на всяка част от лицето.

Много желаещи да се възползват от тази щадяща, но много ефективна манипулация, проявяват интерес и към прилагането ѝ в други части на тялото, освен лицето. Действително, този безоперативен тип лифтинг може да се извърши във всяка една част на торса, като най-голям е интересът към гърдите.

Кога за първи път са приложени процедурите по лифтинг с конци

Лифтингът с конци съществуват от 90-те години на миналия век, но иновациите в материала, който се използва за целта, доведоха до доста сериозно увеличаване на популярността през последните години.

Какъв е профилът на потребителя на тази услуга

Типичният кандидат за извършва на лифтинг процедура с конци е във възрастовия интервал между 35 и 55 години. Човек, който като цяло е в добро здраве и едва започва да забелязва признаците на стареене, може да се възползва най-много от финото въздействие на лифтинга с конци.

Има хора, които от медицински съображения не могат да се възползват от извършването на хирургичен лифтинг на лицето. Това може да е свързано с различни състояния, при които не е желателно да се прибягва пълна анестезия, тъй като тя може да е рискована.

За тези хора може да се каже, че този тип лифтинг е една по-безопасна алтернатива, която също има траен ефект във времето. Добрата новина е, че процедурата стимулира производството на колаген, който прави кожата по-здрава и стегната точно тогава, когато конците вече бъдат “стопени” и абсорбирани от организма.

No comments