Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Защо да се доверим на фирма за изработка на надгробни плочи в София?

  Изборът на надгробни плочи никога не е лесен. Това са моменти, които са изпълнени с много тягостни чувства, защото ситуацията е такава...

 



Изборът на надгробни плочи никога не е лесен.

Това са моменти, които са изпълнени с много тягостни чувства, защото ситуацията е такава, но ако подходим правилно и се свържем с правилните професионалисти, то нещата ще преминат по-правилния начин.

В текущия текст ще си поговорим защо е важно да изберем правилната фирма за изработка, монтаж и проектиране на надгробните паметници.

За процеса

Надгробните паметници са нужния завършек на всеки един гроб. Те поставят подходяща рамка и цялостност, които ще останат за дълги години напред.

Процесът протича по следния начин:

·         Свързване с фирма за изработка и монтаж

·         Уговаряне на конкретен модел паметник + допълнителни елементи

·         Започване на процеса по проектиране и изработка

·         Монтаж на паметника

Изглеждат като няколко кратки стъпки, но в реалност това съвсем не е така. Именно това е причината да търсите най-добрата и удачна фирма, с опит, която да ви помогне с изработката и монтажа на всякакви видове надгробни плочи.

Как да изберем квалифицирана компания?

Каменоделството и направата на надгробни плочи не е занаят, който се учи за няколко месеца или няколко години.

Добрите професионалисти обикновено имат над 15 годишен опит в сферата на изработката на паметници от гранит, триплекс и мрамор.

Ето няколко фактора, които са важни при избора на удачната фирма за надгробни плочи за вас:

·         Консултирайте се с познати и приятели, които наскоро са използвали тези услуги (ще се учудите колко добре работи методът на „маркетинг от уста на уста“)

·         Направете проучване за себе си. Ако сте от София, можете да разгледате фирмите, които изработват паметници, като вземете в предвид фактори като време за изработка, цени, качество, материали и опит.

·         Добрите компании разполагат с голяма складова база и материали, които да ви покажат.

·         Изберете екипът, които ще предложи поддръжка на надгробния паметник.

Ако имате нужда от професионален екип към момента в текущата ниша, то разгледайте модели за надгробни паметници на ниски цени в София.

Заложете на качеството и креативността

Компания, с която работите трябва да предлага изработката на паметници от гранит, мрамор или триплекс.

По този начин вие имате по-голям избор на материали, а комбинацията на тези материали ще доведе до по-красиви, уникални и здрави модели.

Креативността е важна за каменоделството, защото изработката на паметници изисква прецизност и създаване на изящни детайли.

Върнете се към точка 3 от факторите за избор и направете запитване за складовата база на компанията. Ако екипът разполага с такава, то той ще предложи и консултация, ще предложи налични модели или ще започне проектиране на нов модел по ваш вкус.

Заключение

В София има много компании, които предлагат каменоделски услуги, но вие трябва да се носите към тези, които имат голям опит, прецизност и бързина в изработката.

Проучете всичко, от цени до качество, и отсейте няколко компании, които могат да помогнат в най-кратки срокове.

Изработката и монтажа на надгробните плочи е не е лесен, но с правилната подкрепа, ще преминете през него подобаващо.

 

No comments