Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Agencia.bg - първият регионален информационен сайт в Благоевград

Стартът на информационна агенция Agencia.bg бе даден през далечната 2008 година от екип от опитни журналисти. Ако се нуждаете от рекламни п...



Стартът на информационна агенция Agencia.bg бе даден през далечната 2008 година от екип от опитни журналисти.

Ако се нуждаете от рекламни публикации, ПР и стратегии за маркетинг, използвайки платформата, ще постигнете желаните резултати.

Четете всеки ден Agencia.bg, както и следете медията в социалните мрежи! Струва си, тъй като медията е обективна, лоялна и коректна.

Проектният опит на АГЕНЦИЯ.БГ е широкоспектърен. През годините сме участвали в разработването, реализацията и управлението на редица проектни инициативи в по-голямата част инструменти на ЕС, приложими за България. Подпомогнали сме успешно редица бенефициенти- администрации, предприятия и сдружения със нестопанска цел в изпълнението на техните консултантски и инвестиционни проекти, в частта на дейности за информация, публичност и реклама. Сред клиентите на АГЕНЦИЯ.БГ до този момент са неправителствени организации, общински администрации, Областна администрация Благоевград, Американски университет в България, Югозападен университет и други.


АДрес и данни за обратна връзка:

e-mail: info@agencia.bg sales@agencia.bg Фейсбук страница Благоевград, ул. Тодор Александров N:23 073/592618 0885/456123

No comments