Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Заснемане на кръщене от фотограф в Благоевград

Ако търсите фотограф за заснемане на Светото Кръщение на Вашето детенце, то тогава тази статия е точно за Вас. Можете да заявите дата и час ...


Ако търсите фотограф за заснемане на Светото Кръщение на Вашето детенце, то тогава тази статия е точно за Вас. Можете да заявите дата и час за заснемане на телефон: 0889996262

Градове, които Dzhunev Photography обслужва:

  • Благоевград
  • София
  • Сандански
  • Петрич
  • Симитли
  • Кресна


Както и останалите градове и села от Югозападна България

Местоположение и спокойствие. Ако сте решили да заснемете кръщенето на Вашето дете в Благоевград, то ви препоръчваме църква "Свети Димитър" - кв. Струмско, БлагоевградВидео на самият църковен храм можете да видите тук:


Как протича заснемането на кръщене, обслужено от Dzhunev Photography?

След уговорен ден и час, се заснемат ритуалите, след което, в случай че е уточнено място за заснемане в ресторанта, се прехвърляме там и продължаваме фотосесията.


Около църквата, посочена по-горе има зеленина и място за снимки след ритуала, трябва да признаем, храмът е много добре поддържан и снимките стават прекрасни.

Демо от снимки на кръщенета не можем да публикуваме тук, но когато дойде време за заснемане, могат да ви се изпратят на лични съобщения, а сега, за късмет Ви изпращаме едни мънички, сладички крачета ;)


Финални думи

Светото Кръщение е един много важен християнски празник и е много важно да имате спомени от самото събитие. Много трудно се снима в църкви, тъй като е тъмно, което автоматично означава, че не бива да се доверявате на снимане с телефони, трябва си професионално заснемане, без значение, дали ще се доверите на Dzhunev Photography, или на друг фотограф, съветът ни е да си наемете такъв!

No comments