Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Уханията Jimmy Choo са популярни по целия свят

  Компанията Jimmy Choo e основана от малайзийския дизайнер Джими Чу през 1986 година като предприятие за обувки в Лондон. Творенията на Джи...

 

Компанията Jimmy Choo e основана от малайзийския дизайнер Джими Чу през 1986 година като предприятие за обувки в Лондон. Творенията на Джими Чу бързо набират популярност, като сред доволните клиенти била дори принцеса Даяна. Истинският възход на марката започва 10 години по-късно, когато редакторът на аксесоари в британския Vogue Тамара Мелон, която била позната на Джими Чу, убеждава баща си да инвестира крупна сума пари в компанията и тя става съдружник в бизнеса. Постепенно компанията разширява дейността си с производство на дрехи и чанти, които са също толкова качествени, колкото обувките, с които Jimmy Choo придобива голяма популярност.

Парфюми Jimmy Choo се произвеждат от 2011 година

Дебютното ухание на бранда е дамският Jimmy Choo, чиято парфюмна композиция е проектирана от Оливие Полж. В аромата са преплетени сочни плодови акценти круша и мандарина с прохладни зелени нотки, след които се долавя ухание на орхидея, а запомнящият се финал се дължи на базовия акорд от ирис, карамел и пачули. Дамският Jimmy Choo е женствен, чувствен и елегантен, което му печели много верни почитателки през годините. Лансирани са и поредица нови версии на аромата, всяка от които се отличава със специфично ухание.

Първият аромат за мъже Jimmy Choo Man е представен три години след успеха на дебютното дамско ухание. Парфюмеристът, чието дело е ароматната композиция на Jimmy Choo Man, е Анн Флипо. В уханния коктейл са преплетени нотки меден пъпеш, розов пипер, листа от ананас, лавандула, пачули и велур. Ароматът е насочен към самоуверени и елегантни мъже, а за лице на рекламната кампания е избран популярният актьор от "Игра на тронове" - Кит Харингтън. Jimmy Choo Man също поставя началото на успешна серия от аромати, която продължава да се допълва.

Кои са най-търсените ухания на Jimmy Choo

Освен дебютния Jimmy Choo за жени, на голям интерес се радва също Jimmy Choo Illicit. Ароматът, разработен от Анн Флипо е лансиран през 2015 година. Уханната композиция се открива с нотки джинджифил и горчив портокал, последвани от омаен букет от роза, жасмин самбак и портокалов цвят в сърцевината. Топлият и запомнящ се финал на уханието е гарантиран от съчетанието между пчелен мед, кехлибар, карамел, кашмир и ванилия. Jimmy Choo Illicit е мек и деликатен парфюм за жени, който същевременно се отличава с класа и изтънченост. Година по-късно на пазара излиза и Jimmy Choo Illicit Flower.

Сред популярните ухания на Jimmy Choo за жени са също ароматите от линията  I Want Choo, които са от по-новите в каталога на компанията.

Търсени са и мъжките аромати на бранда, които се отличават със свежите си и динамични ухания. Освен дебютната линия Jimmy Choo Man, серията Jimmy Choo Urban Hero също набира популярност.

Може да откриете своя парфюм Jimmy Choo за всеки повод

Каталогът от ухания на бранда, както за мъже, така и за жени, е достатъчно разнообразен, за да може всеки да открие ухание, което му допада и се доближава максимално до личния му естетически вкус и стил. Съществуват аромати Jimmy Choo подходящи, както за ежедневието, така и за специални поводи. Красивите им флакони, вдъхновени от легендарното Муранско стъкло, допълват по подходящ начин уханията и правят парфюмите Jimmy Choo подходящи и за подарък на близък човек.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments