Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как да изберем каква кола под наем да вземем

Да се ​​възползвате максимално от пътуването си до чужд град или страна зависи до голяма степен от избора на правилния тип кола под наем з...


Да се ​​възползвате максимално от пътуването си до чужд град или страна зависи до голяма степен от избора на правилния тип кола под наем за целта. От една страна, изборът на подходящо превозно средство ще Ви осигури вида изживяване и пространството, от което се нуждаете; от друга страна – ще Ви държи уверени и ще ви помага да се държите безопасно на пътя.

 

Как да изберем каква кола да наемем

За радост, изборът каква кола да наемете е лесен, когато имате всички алтернативи в дланта на ръката си. По-долу можете да намерите кратко ръководство за приспособяване на наетия ви автомобил към целите на пътуването ви, размера на групата и личните ви предпочитания.

 

Икономични и компактни автомобили под наем

Компактните и икономични коли под наем са идеалният избор за до четирима пътници с минимален багаж. Обикновено побират около един по-голям и един по-малък куфар, тъй като багажниците им не са много просторни. Така или иначе плюсовете им включват по-нисък разход на гориво, по-лесно паркиране и бърза мобилност в градска среда. Така че икономичната кола е най-предпочитаната бюджетна кола за наемане за бизнес пътници, пътувания с един човек и приключения на двойки из градовете в чужда държава.

 

Средно големи автомобили под наем

Ако имате нужда от кола под наем за до петима души с повече багаж, междинните автомобили са идеалният избор. Побират до два по-големи и два по-малки куфара и могат да ви дадат усещането за повече пространство, когато се движите. Междинните автомобили често са предпочитани за по-дълги пътувания из страната и са избор номер едно за семейства с деца, които се нуждаят от допълнителна седалка или бустер за своите малки.

 

Джипове и ванове под наем

И накрая, можете да се доверите на пълноразмерно превозно средство за групови или офроуд пътувания. В зависимост от типа и модела на автомобила, те могат да поберат до девет души с множество по-големи и по-малки куфари, детски аксесоари или друг специфичен багаж, който може да носите. Как да изберем каква кола да наемем 2

Когато избирате SUV под наем, можете да разчитате на алтернатива за мобилност от висок клас, подходяща за всички маршрути и всички сезони. Независимо от по-високия разход на гориво, SUV ще ви отведат навсякъде безопасно и удобно, докато ви осигуряват комфорта на пространството и ширината. С микробус под наем, от друга страна, можете да задоволите нуждите на организирано групово пътуване. Това включва, но не се ограничава до семейни пътувания, участие в събития, спортни събития за цели отбори или просто организиран културен туризъм из страната. Можете да избирате от изпитана във времето селекция от превозни средства, съобразени с нуждите на всеки клиент и целта на всяко пътуване.

No comments