Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как да обзаведем мечтаната баня?

Как да обзаведем функционална, красива, удобна и стилна баня?  Какви мебели за баня да изберем? От къде да започнем? Именно на тези въпроси ...


Как да обзаведем функционална, красива, удобна и стилна баня? 

Какви мебели за баня да изберем? От къде да започнем? Именно на тези въпроси ще отговорим в настоящата статия! Приятно четене!

Дизайн, стил на мебелите, както и производител, на който ще се спрете, това са едни от важните елементи, които трябва да уточните още на ниво планиране.

Производителите у нас,  в България, които се отличават с качество и здравина, се знаят, наложили са се през годините. Съветваме Ви да не икономисвате от това, да не ползвате фирми, които са безизвестни.


Дизайнът, когато се касае за обзавеждане на баня, може да бъд ретро стил, модерен стил, традиционен. Важно е да уточните на кой стил ще заложите.

Избор на тоалетна чиния, т.наречената WC зона

Можете да избирате между моноблок и конзолна тоалетна чиния, която има вградена структура.


Моноблокът, състоящ се от две части – тоалетна чиния и казанче, все още намира своите привърженици.

Иновациите в банята ви дават възможност да пестите ресурси и осигуряват безупречна хигиена. Добавянето на конзолното биде в банята е стандарт за тези, които държат на добрата хигиена, но същевременно придава по-луксозен вид на помещението. Ваш е изборът – стояща тоалетна чиния или вградена структура с конзолно окачване. И за двете решения има разработени компактни модели, благодарение на които се икономисва, и пространство, и финанси,  напълно отговарящи на съвременните изисквания за пестене на ресурси и поддържане на идеалната хигиена в банята. Въобще, избор по отношение на обзавеждане на баня, има!

Трябва да обърнете внимание и на душ зоната, както и на мивката.

Душ зоната трябва да прецените, дали ще включва специални душове , предоставящи екстри, ще има ли душ кабина, вана, или не? Също така трябва да помислите за мивката, така че да съвпадне с останалата част от банята.

Финални думи

Без значение на кой интериор сте се спряли, трябва да помислите за цялостната визия на помещението, да подсигурите удобствата, за които сте мечтали и да действате смело. Истинско предизвикателството е да обзаведете функционална и красива баня.   Пестете ресурсите чрез иновативните технологии. Водещите производители в индустрията внедряват своите разработки и осигуряват различни начини за пестене на най-ценния ресурс - водата. От вградените ограничители в смесителите и душпитата до иновациите при тоалетните чинии.

No comments