Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как се определя цената при транспорт с частна линейка

Как се определя цената при транспорт с частна линейка Действително, услугата, която се предлага от страна на частните линейки , е платена,...


Как се определя цената при транспорт с частна линейка

Действително, услугата, която се предлага от страна на частните линейки, е платена, но в същото време, тя се предлага в области, в които на практика няма друга алтернатива или конкуренция.

Още повече, че цените на услугите са изключително разумни и по никакъв начин няма да изплашат близките на човека, който има нужда от медицинска помощ или транспорт.

Частни линейки без алтернатива

Много често, когато възрастен или трудноподвижен човек трябва да се транспортира от легло до легло, например от дома си до лечебно заведение или обратно, този транспорт няма друга алтернатива.

Болниците по правило няма да се ангажират с това да организират транспорта, освен ако случаят не е наистина спешен, а вместо това, най-много да ви насочат към компании, от които можете да поискате съдействие.

Именно по тази причина в много случаи се казва, че услугите на частна линейка нямат алтернатива, тъй като те запълват тази празнота, свързана с транспорта на по-малко спешните пациенти.

Как се определя цената на превоза

За да се определи с най-голяма точност цена на превоза на вашия трудноподвижен близък, най-доброто решение е да се обадите лично на съответната компания за частна неотложна помощ (вижте на Ena1111.bg).

Това ще ви позволи да попитате директно колко ще ви струва услугата и да изчислите всичко до стотинка. Това е единствения начин да получите най-точна цена във вашия случай.

Служителите, с които ще разговаряте, ще ви попитат точно това, което е от значение за образуването на цената. Имайте предвид, че ако се опитате да изчислите сами, има твърде голяма вероятност да се объркате.

Сред факторите, които определят стойността на услугата, най-голямо значение имат следните:

  • В рамките на града ли се намира лежащо болния или екипът ще трябва да ви посети извън околовръстното (когато става дума за София);
  • Ако е извън границата на града, колко точно надалеч се намирате - дали е в радиус от петнайсетина километра или ще трябва да се пътува по-надалеч;
  • Болният ще има нужда само от транспорт или от реанимобил (това се определя се от тежестта на неговото състояние);
  • Какъв екип ще е нужно да се сформира за транспортирането на човека (има ли нужда от реаниматор, достатъчни ли са един лекар и една сестра и много други);

 

No comments