Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Кои са най-добрите дамски дрехи за спорт през лятото?

  Лятото е пълно с възможности за спорт, защото именно сезонът предразполага към топлина, дълги слънчеви дни и време за активна почивка. ...

 


Лятото е пълно с възможности за спорт, защото именно сезонът предразполага към топлина, дълги слънчеви дни и време за активна почивка.

Това е сезонът на плажовете, разходките в планината, екскурзиите в България и чужбина и като цяло пред нас се откриват много възможности за идващите дни.

В този ред на мисли, в днешния текст ще посочим кои са най-подходящите летни дрехи за спорт, разходка в планината и активна почивка при дамите.

Температурите се повишават, а ние трябва да намерим подходящото облекло за по-високите температури.

Разбира се, в планината те винаги са по-ниски и вечер могат да паднат около нулата, но именно заради това решихме да създадем тази блог статия.

Ще разберем кои са любимите дрехи на дамите за спорт през месеците Юни, Юли, Август, а дори и Септември.

Е, нека започваме.

Дамски тениски за спорт

Дамските тениски са дрехата, която съпътства дамите през цялата година. Разбира се, през лятото те са наложителни за повечето видове спорт.

Започвайки от фитнес, до бягане сутрин или през деня, тениските съпътстват жените постоянно.

Перфектен избор са за пътуване, за колоездене, разходки в парка или планината, ходене дори на работа или разходки по плажа.

Тениската е универсална дреха, която всички толкова много обичаме.

Дамските потници

Потниците при дамите са също много уважавани. Те намират най-често приложение в йога сесиите, тичането или фитнес тренировките.

Потниците са доста удобни, предлагат отлично проветряване и идват в много различни модели. Могат да се комбинират с къси панталони, дамски клинове, анцузи, екипи, бански и други дрехи.

Анцузи и долнища

Дамските долнища са много важни за летния сезон.

Това е така, защото въпреки високите температури, ако вие решите да тренирате вечер или сте фенове на високопланинските региони, то вероятността да се наложи да носите дамски анцузи под ръка е много голяма.

Температурите в планината падат ниско, като сутрините също са доста хладни. Доста настинки тръгват от изстиване на краката, а най-верният ви приятел в случая може да се окаже дамският анцуг.

Винаги проверявайте температурите в местността към която се отправяте и носете своите дамски долнища, дори и да не се наложи да ви потрябват.

Дамски суичъри и блузи

Торсът на жената също трябва да е защитен добре в по-хладните дни, дори и през лятото. Кой е казал, че дрехи като суичърите и блузите са само за есента и зимата?

През лятото можете да тренирате с дамския си суичър или пък да изкатерите нов връх в планината със своята екипировка и блуза.

Най-важното в случая е да разрешите въпроса с колебливите температури и да се подготвите добре.

Клинове

Дамските клинове са друга дреха, която е много подходяща за лятото. Те са леки, удобни, практични и не заемат много място в багажа.

С тях можете да тичате, да правите йога, да ходите на фитнес или в планината. Възможностите са толкова много.

Дори по наше мнение, повечето жени биха се доверили на клина пред анцузите или късите панталони, защото са толкова удобни и леки.

Да направим заключение

Дамите имат богат избор от дрехи, които могат да приложат в лятното си ежедневие. Късите тениски, клинове и потници са универсални дрехи за по-високите температури и тренировките на открито и закрито.

Разбира се, ако говорим за планината, то тогава изборът на дрехи трябва да е по-сериозен и могат да се добавят дълги дрехи като суичъри, блузи, горнища, ризи и анцузи.

Ако имате нужда от верен партньор с огромна селекция от спортни дрехи, то можете да посетите спортен магазин Point1.

Тук ще откриете хиляди модели екипи и дрехи за спортуване, които ще допълнят спортния ви гардероб.

 

 

 

No comments