Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Ол инклузив - подходящо ли е за вас или не

  Ол инклузив - подходящо ли е за вас или не Ол инклузив офертите са особено препоръчителна възможност, ако пътувате към родното Черномори...

 

Ол инклузив - подходящо ли е за вас или не

Ол инклузив офертите са особено препоръчителна възможност, ако пътувате към родното Черноморие, особено към някой от по-посещаваните и натоварени курорти (какъвто е Созопол, например). В мрежата има доста различни места, от където можете да направите прилична селекция на ол инклузив оферти.

Това не само ще ви спести нуждата да посещавате претъпкани ресторанти, да харчите ненормално много за една вечеря и да планирате всяко следващо хранене, но и ще ви даде възможност да се храните на място, където контролът върху храната е много по-строг. Но дали ол инклузивът е добър избор за вас, това ще видим на следващите редове.

Ол инклузив е с ограничено време за консумация

Макар обикновено да има доста голям избор на храна и напитки, някои хотели не са много гъвкави с времето за поднасяне на храна и напитки. Други предлагат голям прозорец от време, в който лесно можете да се поберете, за да се позволи на всеки да получи храната, която иска.

Има обаче някои, които имат много ограничителни времена за храна и няма да излязат извън това. Не забравяйте да се консултирате с вашия хотел за времето за хранене, преди да резервирате.

Понякога тези оферти са по-скъпи

Ако не ядете или пиете много, тогава офертите ол инклузив може и да не са най-доброто решение за вас. Ако  сте от хората, които хапват съвсем малко един или два пъти на ден и обичат да хапват поне веднъж някой пресен плод, ол инклузив пакетът може да се окаже излишно оскъпяване, което няма да използвате напълно.

Ако обаче пътувате с малки деца или ако обичате да и хапват малко повече като цяло, тогава ол инклузив може да е най правилният избор, тъй като ще ви спестява много разходи, мислене и планиране всеки ден. Това може да ви струва малко повече, но ще ви спести големи допълнителни разходи.

Не всичко може да е включено в цената

Трябва да направите някои проучвания преди да направите резервацията, тъй като не всички пакети ол инклузив са еднакви. Всъщност, разлики не само има, но и понякога могат да са огромни (вижте например в TravelCard.bg).

Някои хотели предлагат например само храна и напитки, други залагат само храна, трети на храна и някакви допълнителни дейности или услуги. Добра идея е да се свържете с комплекса, за да попитате за всичко това и така ще намерите най-добрия ол инклузив пакет за вас.

 

No comments