Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Био козметика Алтея

Алтея е водещ производител  козметика, който предлага широка гама от продукти, направени от 100% естествени и органични съставки. Компанията...

Алтея е водещ производител  козметика, който предлага широка гама от продукти, направени от 100% естествени и органични съставки. Компанията е посветена на създаването на висококачествени продукти, които са нежни към кожата и са екологични. В тази статия ще разгледаме историята на Alteya Organics, техните производствени процеси и продуктовата гама.


История на Alteya Organics

Alteya Organics е създадена през 2009 г. с визията да предлага продукти за красота, които са едновременно ефективни и екологични. Компанията започва с малък екип и ограничена продуктова линия, но бързо печели признание за своите висококачествени продукти. Днес Козметика Алтея е международно призната марка, предлагаща широка гама от продукти за грижа за кожата, грижа за косата и ароматерапия.


Производствени процеси

Alteya Organics е посветена на производството на продукти, които са 100% естествени и органични. Компанията използва суровини от биологично земеделие, които се отглеждат без използването на синтетични пестициди, хербициди и торове. Суровините се събират ръчно и се обработват с минимална топлинна обработка, за да се запазят техните хранителни вещества.


Процесът на производство на Alteya Organics включва студено пресоване, инфузия и дестилация, които са щадящи околната среда методи, които запазват естествените свойства на съставките. Всички продукти са сертифицирани от международни организации, включително COSMOS, USDA и ECOCERT, което гарантира тяхното качество и безопасност.


Продуктова гама

Alteya Organics предлага широка гама от продукти за грижа за кожата, грижа за косата и ароматерапия. Продуктите са формулирани с помощта на традиционни рецепти и съвременни научни познания, което води до ефективни и нежни формули.


Продуктите за грижа за кожата включват кремове, серуми, маски и почистващи продукти, които са специално формулирани за различни типове кожа, като суха, мазна и чувствителна. Продуктите съдържат естествени съставки като етерични масла, растителни екстракти и био сертифицирани масла, които подхранват, хидратират и защитават кожата.


Гамата от продукти за грижа за косата включва шампоани, балсами и маски, които са формулирани с естествени съставки като етерични масла, растителни екстракти и био сертифицирани масла. Тези продукти са нежни към косата и скалпа, като същевременно осигуряват дълбоко почистване и хидратация.


Ароматерапевтичната гама на Alteya Organics включва етерични масла, ароматни композиции и ароматни соли, които са формулирани с помощта на традиционни рецепти и съвременни научни познания. Тези продукти са предназначени да подобрят настроението, да намалят стреса и да насърчат релаксацията.


Устойчиви практики

Alteya Organics е ангажирана с устойчиви практики, които имат за цел да сведат до минимум въздействието върху околната среда. Компанията използва енергийно ефективни производствени процеси, рециклира опаковъчни материали и подкрепя инициативи за засаждане на дървета. Освен това Alteya Organics дарява процент от печалбата си на организации, които работят за опазването на околната среда.


Заключение


Alteya Organics е водещ производител на био козметика, който предлага висококачествени продукти, направени от 100% естествени и органични съставки. Компанията е посветена на производството на продукти, които са нежни към кожата и са екологични, като използва устойчиви производствени процеси и подкрепя инициативи за опазване на околната среда. С широката си гама от продукти за грижа за кожата, грижа за косата и ароматерапия, Alteya Organics предлага решения за всички видове нужди от красота.