Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Лен: най-добрият избор за лятото!

  Ленът определно е сред най-предпочитаните материи за лятото. Със своите многобройни предимства, той се е превърнал в символ на комфорт за ...

 

Ленът определно е сред най-предпочитаните материи за лятото. Със своите многобройни предимства, той се е превърнал в символ на комфорт за много хора. Екологична и качествена материя, която е особено издръжлива във времето. При правилна грижа, лененият текстил може да ви служи вярно с десетилетия! Ленените продукти, които предлагаме в bohemyana.com са само от устойчиви производители и са с безкомпромистно качество. Брандовете, с които работим са европейски, повечето ръчно изработват своите продукти, което гарантира наистина високо качество на продуктите.

Нека ви кажем какви са основните предимства на лена: той е свръхабсорбиращ - абсорбира влага до няколко пъти теглото си, като в същото време съхне изключително бързо. Това го прави абсолютния фаворит при избора на кърпи за баня или за плаж, тъй като не позволява задържането на бактерии. Още едно предимство на ленените кърпи е, че прекрасно ексфолират кожата. Да, точно така – ексфолирате докато попивате влагата от тялото си – особено практично в забързаното ежедневие! Ленените кърпи са доста по-компактни, което ги прави доста практични при пътуване, тъй като не заемат излишно място в багажа ви.

Няма по-чаровна материя от лена! Освен, че можете да го носите като дреха през горещите дни, можете да си подарите луксозното ленено усещане и в своя дом. Качествената ленена покривка е винаги изключително стилен и класен избор за вашата трапеза. Модерен, традиционен или винтидж – ленът винаги е най-добрият избор за всеки един интериор! Осигурете си невероятен уют и атмосфера, като изберете ленен текстил за вашия дом!

В нашият онлайн магазин Bohemyana предлагаме и бебешки ленен текстил с високо качество. Ленът е еиднствената материя, която се справя успешно с изпотяването при бебетата и децата. Той е терморегулиращ и има свойството да отвежда излишната влага от тялото, а това е много важно при малките човечета, тъй като успешно ги предпазва от претопляне. Освен това ленът, от който са изработени продуктите, е сертифициран, което гарантира 100 % екологичност, безвредни еко бои и абсолютен комфорт и мекота!

Избирайки ленени продукти, вие избирате и едно по-добро бъдеще за нашата планета. Известно е, че ленът е възможно най-екологичната материя: той щади почавата, не се нуждае от напояване, за отглеждането му не се използват химикали и ГМО. Това го прави възможно най-добрият избор за дома и семейството.