Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Предаването Ергенът - коя ли дама ще бъде победителка?

Снимка: БТВ "Ергенът" е българско телевизионно предаване, което се излъчва на канала bTV. Предаването е риалити формат, който след...

Снимка: БТВ

"Ергенът" е българско телевизионно предаване, което се излъчва на канала bTV. Предаването е риалити формат, който следи живота на група млади мъже, живеещи заедно в един дом и изпълняващи различни предизвикателства. Всяка седмица един от участниците е избран да напусне дома, в зависимост от резултатите на предизвикателството. Първият сезон на "Ергенът" стартира през 2019 година, а предаването бързо спечели голяма популярност сред зрителите в България.

Всяка седмица в предаването "Ергенът" има различни теми и предизвикателства, които тестват уменията и способностите на участниците. Тези предизвикателства могат да бъдат както физически, така и умствени, и включват например тестове на знания, кулинарни изпитания, спортни игри, изследвания на природата и др. Целта на предаването е да покаже как младите мъже се справят с различни ситуации и как се развиват, когато са заедно и трябва да работят в екип. Въпреки това, в предаването се засягат и по-сериозни теми, като междуличностни взаимоотношения, лични постижения и мечти за бъдещето. "Ергенът" е станал едно от най-гледаните телевизионни предавания в България, като първият сезон беше излъчен на живо и се превърна в интернет-хит. Предаването е продължило да има голяма популярност и успешно се излъчва в продължение на няколко сезона.

Всяка сряда и четвъртък по БТВ излъчват Ергенът 2. Според Вас коя ще бъде победителката?

Оставете коментар, а ако познаете, то тогава страхотно!


Много мило, много сладко - рефрен, познат от Ергенът 1


No comments