Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Подгответе косата си за зимата с продуктите на Olaplex

Грижата за косата, както и грижата за кожата е актуална тема в началото на всеки сезон. Докато през лятото защитаваме кожата и косата си от ...

Грижата за косата, както и грижата за кожата е актуална тема в началото на всеки сезон. Докато през лятото защитаваме кожата и косата си от влиянието на вредните UV лъчи на слънцето, то през зимата е необходимо да ги предпазим от прекомерно изсушаване. Продуктите на Olaplex са ценен помощник в тази грижа, тъй като осигуряват хидратация, възстановяват и укрепват разрушените връзки в структурата на косъма. Резултатът е лъскава, еластична и жива коса, която се поддава на стилизиране и оформяне дори в най-студените месеци на годината.

Кои продукти на Olaplex са най-ценни за косата ни през зимата

Важно е да поддържате косата си здрава през цялата година, като повлиявате дори в домашни условия когато тя е изтощена или увредена, или извършвате превенция срещу подобни нарушения. Когато косата е суха, тя е груба и съществува още по-голяма вероятност за начупване на косъма, ако не обърнете внимание на време. За щастие каталогът на Olaplex е пълен с продукти, които могат да ви помогнат за навременната грижа, като едновременно възстановяват структурата и овлажняват косъма. Добра новина е също, че продуктите на Olaplex са подходящи за всеки тип коса.

Комбинацията от Olaplex0 и Olaplex3 поставя интензивно начало на грижата за структурата на косъма.

Възстановяващата терапия с овлажняващата маска Olaplex8 също е особено ценна през зимата. Тя се нанася върху чиста и влажна коса, оставя се да подейства 10 минути, след което се изплаква и косата може да бъде стилизирана. Olaplex8 може да се използва толкова често, колкото косата ни има нужда. Обикновено достатъчна е употребата й веднъж седмично, но както вече споменахме през зимата косата ни има нужда от малко повече внимание и допълнителна доза овлажняване.

Olaplex6 и Olaplex7 са ценни помощници при оформянето на косата, като същевременно я предпазват от допълнителни увреждания. Продуктът с номер 6 елиминира къдренето до 72 часа и действа като стилизиращ крем без отмиване. Olaplex7 придава блясък и осигурява така необходимата топлинна защита.

Грижата за косата е лесна през всички сезони с продуктите на Olaplex

Въпреки очакванията, че трябва да полагаме повече грижи за косата си през лятото, оказва се, че това съвсем не е така. Зимният студ може да е прекомерно суров към косата ни и също да я увреди, ако не внимаваме. Освен това, за да се стоплим, носим шапки от различни материи, които също неминуемо повлияват на вида на косата ни. През зимата използваме и по-топла вода при къпане, което също не е особено полезно за нашата коса. Затова е нужно да полагаме подобаващи грижи за косата си, както през зимата, така и през цялата година с патентованите продукти на Olaplex.

 

 

No comments