Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъжки бански костюми: тайни за избор на правилния модел

Дори в разгара на зимата често се сещаме за топли месеци, тези, които ще ни доведат до морето. Тогава започваш да мислиш как да се върнеш въ...



Дори в разгара на зимата често се сещаме за топли месеци, тези, които ще ни доведат до морето. Тогава започваш да мислиш как да се върнеш във форма, както и какви са новите тенденции в банските.

 

Какъв модел да изберем?

Мислите си, че това е прерогатив на жената? Е, знайте, че много грешите, затова днес сме тук, за да поговорим с вас за мъжките бански.

Искаме да предложим цялото си внимание на нашите мъже, които никога не знаят как да избират. Защото купуването на бански изглежда тривиален въпрос, но не е.

Точно както при жените, не са малко и мъжките бански костюми, които всяка година нахлуват на пазара, така че не знаете как да изберете. Форми, цветове и кройки, но знаете ли, че всяко тяло и всяка възраст трябва да отговарят на най-добрите бански костюми?

 

Нека да видим заедно как да изберем.

Мъжки бански костюми: важността на избора на правилните

Изборът между новите мъжки бански костюми не е лесен и изисква същото внимание като избора на всеки елемент от облеклото. Всеки модел бански има специфична кройка, което означава, че може да се комбинира само с определени физически характеристики, а не с други.

Накратко, изглежда ни е ясно, скъпи човече, ако възнамерявате да правите слънчеви бани и да се насладите на лятото на морето, трябва да знаете, че мъжките бански костюми имат определено значение.

Ако изберете изрязани бански тип слип и липсата на подходящо тяло не само няма да ви позволи да се насладите на почивка край морето, но и може да създаде голям дискомфорт. В крайна сметка, вие много добре знаете, че на плажа не просто лягате за слънчеви бани, а ходите на бар, играете на плажа, разхождате се и се срещате с нови хора.

Както вече споменахме, дори само като разгледате моделите мъжки бански, ще забележите, че има много на пазара. Изборът изглежда е истинска мисия невъзможна. Но какво ще стане, ако се опитаме да изясним вашите идеи и бързо да видим кои модели са най-често срещаните?

Мъжки бански боксер ще подхождат на всички

Нека започнем с най-популярния модел, който изглежда наистина е идеален за всички. Говорим за плувки, модел, който е точно по средата между плажните бермуди и плажните мъжки шорти.

Общата дължина на крачола е 40 см, което е идеално за всеки, независимо от физическата форма на обекта. Мъжки бански боксер подхождат на всеки, а можете да избирате и от много модели: обикновени, шарени, традиционни или екстравагантни.

Изборът до голяма степен зависи от това дали сте от типа, който обича да бъде забелязан. Това, което трябва да направите, е да изберете правилния размер, така че да не са твърде големи или твърде малки. Обърнете внимание и на тъканта, която трябва да изсъхне бързо.

Мъжки бански тип сърфист

Сърфистите са тип мъжки бански костюми, които са изработени от много тънък плат. Крачолите са точно под коленете.

Тези бански костюми са проектирани да избягват ожулвания и изгаряния от всички сърфисти. Накратко, те несъмнено са от костюмите, които харесвате, които често се представят като man hamalfitè според фантазията.

Ако сте здрави и атлетични, не би трябвало да имате големи проблеми с избора на мъжки бански, нали? След като цяла година сте се борили във фитнеса, също изглежда правилно да покажете резултатите от упоритата работа.

Накратко, всичко е наред, но без преувеличение. Например бихме могли да ви посъветваме да изберете червени или сини костюми. Най-добрите изчистени линии без излишни фантазии, поне можете да покажете красивата си скулптурна физика.

След това изберете бански с дължина до средата на бедрата и квадратна кройка, която показва дупето.

 

Мъжки бански костюми: в заключение

Ние сме на края и трябва да признаем, че малко съжаляваме. Изборът на мъжки бански е нетривиален въпрос. На първо място, трябва да обърнете внимание на материалите, като изберете тези, които са по-лесни за сушене, за да не напуснете плажа все още в стила на мокрото пиле.

 

Без значение на кой плаж искате да покажете зашеметяващата си физика, знайте, че ще трябва да отделите време, за да изберете кой мъжки бански костюм е подходящ за вас.

 

Но ние ви казахме, че може да искате да се откажете от белите филийки и ако не сте културист, трябва да се откажете от прашките. Изборът на бански костюми в тази светлина изглежда почти невъзможна мисия. Погледнете внимателно в огледалото и бъдете честни в избора си, само така можете да изберете бански, който ще ви предложи най-голям комфорт.

No comments